MIELI DESIGN INFO
FINNISH DESIGN STUDIO

Mieli Design tarjoaa kuvituspalveluita, pinta- ja kuosisuunnittelua sekä graafista suunnittelua. 

Toteutamme kaikki toimeksiannot suurella intohimolla ja sydämellä ja uskomme, että tämä näkyy myös valmiissa toteutuksissamme.

Tyylimme on omaleimainen, rohkea ja visuaalisesti silmää miellyttävä.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä jos kaipaat palveluitamme!

 

 

 

 

 

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupastamme löydät omatuotannon designtuotteita, mm. kankaita, julisteita, kortteja sekä paljon muita tuotteita kotiin ja lahjaksi.

KANKAAT

Kankaamme painetaan Puolassa ja Liettuassa. Vaatetuskankaat kuten trikoot ja colleget painatamme pääosin Puolan tehtaalla. Käyttämiltämme tehtailta löytyy GOTS ja  – Öko-tex sertifikaatit.

Pyrimme valitsemaan luomulaatuiset materiaalit aina kun se on mahdollista. Kankaat painetaan pääosin digiprint -menetelmällä. Tämä mahdollistaa erityisen yksityiskohtaistenkin kuosien toteuttamisen. 

Osa kankaista painetaan rotaatio tai laakapainossa. Kunkin kankaan tiedoista löytyy omat materiaali- ja painotiedot pesuohjeineen.

SILITYSKUVAT

Silityskuvamme valmistetaan Suomessa. Saat tilauksen yhteydessä aina kiinnitysohjeet mukaan.

KEITTIÖTUOTTEET

Leikkuulaudat, pannunaluset ja tarjottimet teetätämme Suomessa. Tuotteet tehdään käsityönä kotimaisesta koivuviilusta ympäristöystävällisiä menetelmiä käyttäen.

PAPERITAVARA

Postikorttimme painetaan Suomessa. 

Julisteet printtaamme itse laadukkaalle, paksulle, matalle taidejulistepaperille. Minimoimme hävikkiä tulostamalla julisteet aina tilausten tullen. Säästämme täten varastointitiloissakin.

KORUT JA HELYT

Valmistamme korut ja avaimenperät itse käsityönä. Korvakorujen materiaalina toimii kutistemuovi. Tappikorvakorujen korunosat ovat ruostumatonta terästä, joka on nikkelitöntä. Riippukorvakorujen vanhassa erässä on vielä hopeoidut nikkelittömät korunosat. Siirrymme niissäkin pikkuhiljaa ruostumattomaan teräkseen. 

TEKSTIILITUOTTEET

Kangaskassimme teetetään myös Suomessa.